lillamypysslar.blogg.se

En blogg som handlar om mina syprojekt, och stickprojekt, och virkprojekt, och bakprojekt, och matlagningsprojekt, och inredningsprojekt och alla andra projekt som på något möjligt vis kan räknas som "pyssel". Jag är inget syproffs, så ta mina tips för vad de är: amatörtips som jag önskat att jag fått INNAN jag sydde fel. Med det sagt önskar jag er Välkomna!

Virkad flugsvamp

Publicerad 2014-08-13 20:41:13 i Andra grejer...

Ska hon inte ge sig? Nej! Jag fick riktig virkhybris. Och vet ni vad - det kommer mera! Den här svampen har en liten plastburk med några små makaroner i sig så att den funkar som en skallra. Provade med ris också men det lätt inte lika skallrigt. Plastburken är från bodyshop, sån där som man får lite prov-body butter eller nåt i. Resten av svampen är fylld med vanligt polyesterfill, det kan man ta från en billig kudde. Det har jag fyllt råttan och nallen med också.
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-08-20 22:31:14

Vad mycket fint du pysslat ihop! Jag såg någon som hade virkat små frukter och bakelser och andra köksgrejer till sina barn som de kunde leka med, kanske skulle vara något för Tor-eskil när han blir lite äldre =)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Carro

En 30-årig pysslare som inser att jag aldrig blir för gammal för det och vill nu dela med mig av inspirationstips.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela