lillamypysslar.blogg.se

En blogg som handlar om mina syprojekt, och stickprojekt, och virkprojekt, och bakprojekt, och matlagningsprojekt, och inredningsprojekt och alla andra projekt som på något möjligt vis kan räknas som "pyssel". Jag är inget syproffs, så ta mina tips för vad de är: amatörtips som jag önskat att jag fått INNAN jag sydde fel. Med det sagt önskar jag er Välkomna!

Supersize handväska

Publicerad 2015-10-22 20:37:39 i Sticka/Virka/Sy en väska du också!

På sommaren kan jag känna att jag bara fort som tusan vill slänga ner massa grejer i min väska och bege mig på picnic, stranden eller bastubad hos vänner. Då vill man att väskan ska rymma allt och vara lätt att packa.
 
Den här väskan har inga onödiga fack, bara ett litet utanpå för bilnycklarna och en liten inuti för mobilen. Hela väskan är förstärkt med supertjockt mellanlägg så den står av sig själv trots att den är tom och är därmed lätt att packa eftersom kanterna inte faller ihop som i en tygkasse. Botten är av fuskskinn så man kan ställa väskan på marken utan att vara rädd för smuts. Tyget är från Finlayson, motivet är min favoritkaraktär från Mumindalen såklart! Tekannor och Lillamy på samma tyg, vilken lycka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Carro

En 30-årig pysslare som inser att jag aldrig blir för gammal för det och vill nu dela med mig av inspirationstips.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela