lillamypysslar.blogg.se

En blogg som handlar om mina syprojekt, och stickprojekt, och virkprojekt, och bakprojekt, och matlagningsprojekt, och inredningsprojekt och alla andra projekt som på något möjligt vis kan räknas som "pyssel". Jag är inget syproffs, så ta mina tips för vad de är: amatörtips som jag önskat att jag fått INNAN jag sydde fel. Med det sagt önskar jag er Välkomna!

Sommarväska

Publicerad 2014-10-30 20:31:18 i Sticka/Virka/Sy en väska du också!

Såg en tygpåse på tv som jag tyckte var söt, kände suget efter en sommarväska och lät de två idéerna gifta sig... Nu använder jag väskan som miniskötväska när vi är på stan. Jag är ganska stolt över det här projektet eftersom jag designat och utvecklat detaljerna själv. Tyget är det samma som i laptopfodralet, jag tyckte det var kul att de matchar varandra. Måtten till tygväskan tog jag från att laptop och handarbetstidningar ska rymmas i den på höjden och bredden.
 
Här är väskans baksida med ett praktiskt måttband när man håller på med stickningen.Ni ser också mobilfickan som stängs med kardborreband.
På insidan har vi en nyckelficka med blixtlås och en större ficka för plånboken.
Sen ser ni de matchande tygpåsarna av tygrester, de kommer i ett eget inlägg.
 
Och sist men inte minst framsidan. Jag använde rester av ett Marimekkotyg till foder och ficka här. Den var praktisk för någon leksak till Tor eller nappen. Som ni ser har jag fotat i bilen på väg till Vasa. Multitasking ni vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Carro

En 30-årig pysslare som inser att jag aldrig blir för gammal för det och vill nu dela med mig av inspirationstips.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela