lillamypysslar.blogg.se

En blogg som handlar om mina syprojekt, och stickprojekt, och virkprojekt, och bakprojekt, och matlagningsprojekt, och inredningsprojekt och alla andra projekt som på något möjligt vis kan räknas som "pyssel". Jag är inget syproffs, så ta mina tips för vad de är: amatörtips som jag önskat att jag fått INNAN jag sydde fel. Med det sagt önskar jag er Välkomna!

BB-kläder

Publicerad 2015-11-04 21:57:00 i Byxor är inte så...svårt

Jag ville sy något till mig själv och det kändes ju inte som rätt tillfälle för tighta byxor och snäva tröjor direkt. Jag sydde helt enkelt ett simpelt linne och ett par byxor som jag tycker verkar moderiktiga (i somras alltså). Mönstret är faktiskt från ett gammalt Burdanummer, från 2010!
 
Eftersom linnet blev ganska trist fick det bli en stor uggla här senare. Byxorna blev bra men tyvärr för stora (och jag är för lat för att sprätta upp linningen och sy in dem). De har en mudd i midjan som nästan liknar den man syr på gravidbyxor men skärningen är normal så det finns ingen plats för en gravidmage i de här (ja en liten en då kanske). Det mönstrade tyget är ett tunnare bomullstyg utan stretch, ett inredningstyg tror jag det var tänkt som. Funkade jättebra! 
 
Vet inte varför liggande bilder hamnar åt fel håll, ber om ursäkt för det!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Carro

En 30-årig pysslare som inser att jag aldrig blir för gammal för det och vill nu dela med mig av inspirationstips.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela